Schoonmaak

Niets werkt zo fijn als een schone werkplek. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat het creëren van goede arbeidsomstandigheden door middel van een schone werkplek in de huidige samenleving een vereiste is.

De eerste indruk van uw bedrijf is bepalend, zowel voor uw klanten als ook voor uw medewerkers. En omdat uw bedrijfspand uw visitekaartje is, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers klantvriendelijk en representatief zijn. Wij begeleiden onze medewerkers intensief. Door middel van opleiding, motivatie en controles kunnen wij u een hoge mate van schoonmaak kwaliteit leveren.

Wij kunnen u dagelijks schoonmaakonderhoud aanbieden, maar ook één of twee maal per week schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Het wassen, strijken en wisselen van uw  hand- en theedoeken kunnen wij ook voor u verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud hebben wij een groot assortiment aan schoonmaakproducten en materialen samengesteld waar onze medewerkers dagelijks mee werken. Deze producten zijn zoveel als mogelijk milieu ontlastend, wat inhoudt dat ze voor 99% biologisch afbreekbaar zijn binnen de daarvoor gestelde termijn. Wij werken bijvoorbeeld al lange tijd met microvezel doeken en hulpmaterialen.

Meer weten over kantooronderhoud?

Vul ons offerteformulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte zonder acquisitie.