Vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud is een vak apart. Wij hebben dan ook diverse medewerkers binnen ons bedrijf die daar met goed gevolg een vakopleiding voor hebben gevolgd. Ook de door ons gebruikte machines, middelen en materialen zijn speciaal ontwikkeld voor deze specialistische tak van periodiek schoonmaakonderhoud.

Een verkeerde behandeling van uw kostbare vloer kan desastreuze gevolgen hebben met ongelooflijk hoge kosten als gevolg. Een juiste behandeling echter, kan enorme positieve gevolgen voor u en uw bedrijf hebben. En dr zorgen wij dan ook voor.

Ten eerste betekent goed en vakkundig onderhoud een verlenging van de levensduur van uw vloer. Hoe beter u ervoor zorgt, hoe langer de vloer mooi en functioneel blijft. Tevens is regelmatig en vakkundig onderhoud vaak een voorwaarde voor de garantie die uw leverancier u heeft gegeven.

Ten tweede betekent goed en vakkundig onderhoud een prettige, schone en verzorgde uitstraling van uw vloer. Dit draagt mede bij aan uw gevoel van tevredenheid betreffende onze dienstverlening. Tevens zorgt een goed verzorgde vloer voor een prettige werkomgeving en een hogere mate van hygine.

Dankzij onze ervaring en opleiding kunnen wij de volgende
vloeren voor u onderhouden:

Linoleum - Marmoleum - Artoleum - Sportvloeren Rubber - Plavuizen - Steen - Beton - Natuursteen Laminaat - PVC
Vul ons offerteformulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte zonder acquisitie.